Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Весняний дебют Alpina XB7

Компанія Alpina представила допрацьовану версію BMW X7 M50i, яка трансформувалась в розкішний та заряджений супер кроссовер під назвою Alpina XB7. Перетворення стандартного позашляховика супроводжувалось не тільки зовнішніми змінами а і серьозною модернізацією двигуна в результаті чого його потужність сягнула 613 к.с., а максимальна швидкість виросла до 300 км/год. Вартість Alpina XB7 на європейському ринку стартує з 140 тисяч євро.

Одним з можливих конкурентів для Alpina XB7 називають розкішний Bentley Bentayga W12 принаймі ціни на ці кроссовери знаходяться на одному рівні. Серед переваг XB7 можна відзначити більшу ексклюзивність та відмінні технічні характеристики, які нічим не поступаються топовим кроссоверам люкс класу. Під капотом Alpina XB7 встановлено 4-літровий 8-циліндровий двигун з подвійним турбонаддувом та модифікованою системою охолодження. Завдяки унікальним налаштуванням цей мотор розвиває 613 к.с. та 800 Нм крутного моменту. Також було модернізовано 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей. Вдосконалення двигуна та коробки призвели до покращення динамічних показників, на практиці це означає, що 2,6-тонний повнопривідний автомобіль долає позначку 100 км/год лише за 4,2 секунди. Середня витрата пального заявлена на рівні 12 літрів на кожні 100 км пробігу, але реальна витрата складе не меньше 20 літрів. Втім, неважливо скільки новачок витрачає палива, адже зовнішність цього кроссовера настільки фундаментальна, що одразу виникає бажання змінити Bentley Bentayga на Alpina XB7.

В середині XB7 нас зустрічає справжня розкіш та повна комплектація. Серед опцій комфорту відмітимо панорамний скляний дах, підігрів та вентиляція передніх сидінь, обробка стелі алькантарою, фірмові зображення Alpina, 12,3-дюймовий монітор цифрової панелі приладів, 4-х зонний клімат-контроль, спеціальні налаштування режимів роботи двигуна та підвіски та багато іншого.

Технічні специфікації доповнено свіжим набором регульованих демпферів, опор підвіски та збільшеними у розмірах 4-поршневих супортах гальмівної системи. Екстер҆ єр Alpina XB7 отримав агресивні передні та задні бампери, сплітер та задній дифузор, 21-дюймові легкосплавні диски в базі та 23-дюймові опціонально. Виробник вже почав приймати замовлення на флагманський позашляховик, тому в найближчі декілька місяців ми зможемо провести перші тести цього топового кроссовера…

 

 

25.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Весняний дебют Alpina XB7

Політика конфіденційності